Kysy lisää Akatemiasta ja Stagesta: elisa.lairikko@palatsiteatteri.fi, tai tekstiviestitse puh.040-5802 170. (Huom, vastaan yleensä vain sähköpostiin tai tekstiviestiin.)

Stagen kotisivut http://teatterikoulustage.blogspot.fi/

Musiikkiteatteri Akatemian kotisivut suomenmusiikkiteatteriakatemia.blogspot.fi/

 

 

Opettajat

Stagen näyttelijäntyön opettajat ja ohjaajat: Ari Myllyselkä ja Elisa Lairikko

Näyttelijäntyö: Anna Haukka

Laulunopetus: Päivi Selo/ Stage ja Akatemia

Tanssinopetus: Juuli Välimaa/ Stage

Tanssinopetus: Niina Rajaniemi / Akatemia

 

 

Tilat

Oppilaiden käytössä ovat harjoitushuoneet sekä Palatsin upea teatteritila, johon kuuluu viimeisin valo-ja äänitekniikka. 

Kulkuyhteydet

Palatsi sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien päässä Tampereen ydinkeskustassa, osoitteessa Kauppakatu 10. Lähimmät bussipysäkit löytyvät keskustorilta.

Lisätietoja

HUOM! Musiikkiteatteri Akatemia kuuluu KELAN opintotuen piiriin! Lisäksi Akatemissa opiskelevat voivat saada lukukausimaksusta vähennyksiä työskentelemällä Palatsissa tarjoilijoina, avustajina, narikkatyöntekijöinä sekä aputöissä. Lue lisää suomenmusiikkiteatteriakatemia.blogspot.fi/

Suomen Musiikkiteatteri Akatemia, ammattiin ohaajava koulutus!

14.08.2013 » Katso myös Musiikkiteatteri Akatemian omat sivut:http://suomenmusiikkiteatteriakatemia.blogspot.fi/

Koulutuksen lähtökohtana on tarjota korkeatasoista teatteri-, musiiikkiteatteri-, ja artistikoulutusta. Koulutus on ammattiin ohjaavaa näyttelijöiksi, musikaalinäyttelijöiksi, artisteiksi ja show-alalle aikoville. Akatemian oppilailla on mahdollisuus päästä avustajiksi Musiikkiteatteri Palatsin produktioihin. Musiikkiteatteri Akatemia on päiväkoulu, jossa annetaan opetusta maanantaista perjantaihin klo 9.00. - 15.45. Oppilaaksi Musiikkiteatteri Akatemiaan voivat hakea kaikki 16-vuotta täyttäneet alasta kiinnostuneet nuoret ja aikuiset. Akatemia kuuluu KELAN opintutuen piiriin! Opetus tapahtuu Musiikkiteatteri Palatsin upeissa tiloissa Kauppakadulla aivan Tampereen ydinkeskustassa. Oppilaiden käytössä ovat yläkerran harjoitustilat ja Palatsin päänäyttämö.


Akatemiaan haetaan pääsykokeilla, jotka järjestetään kesäkuun alussa. Toinen haku järjestetään elokuussa. Valinnoista kerrotaan kesäkuun aikana. Pääsykokeissa esitetään vapaavalintainen monologi, kesto enintään 3 min ja vapaavalintainen laulu. Pääsykokeisiin sisältyy myös ryhmässä tehtävä tanssikoe.
Täytä hakulomake nettisivuillamme palatsiteatteri.fi, osiossa KOULU/HAKULOMAKE. Voit myös ilmoittautua osoitteessa: elisa.lairikko@palatsiteatteri.fi.


Kaikki Akatemian opettajat ovat alansa huippuja. Opetukseen osallistuu toistakymmentä alan ammattilaista aktiivisesti. Koulun rehtorina toimii Petri Lairikko, joka on valmistunut teatterikorkeakoulusta sekä näyttelijäksi että ohjaajaksi. Koulun voi käydä yksi- tai kaksivuotisena kokonaisuutena. Oppilaalla on lukuvuoden aikana 1275 oppituntia. Laulua niistä on vuodessa 250 oppituntia, näyttelijäntyötä 450 oppituntia, tanssia 325 oppituntia, fyysistä ilmaisua 200 oppituntia ja teatterityötä 75 oppituntia.


HUOM! Musiikkiteatteri Akatemiassa opiskelevat voivat saada lisäksi lukukausimaksusta vähennyksiä työskentelemällä Palatsissa mm. tarjoilijoina, avustajina, narikkatyöntekijöinä sekä muissa aputöissä.

MUSIC THEATRE ACADEMY OF FINLAND
OPINTOSUUNNITELMA LUKUVUOSI 31.8. 2015- 31.5.2016.

Lukuvuosimaksu on 4500 e, jonka voi maksaa pienemmissä erissä lukuvuoden aikana.

KYSY LISÄÄ: elisa.lairikko@palatsiteatteri.fi

Suomen Musiikkiteatteri Akatemia, ammattiin ohaajava koulutus!

Lue lisää tästä