UUTUUSMUSIKAALI: LET' S DANCE!

21.12.2016 » ENSI-ILTA 9.9.

mm. David Bowie, Alice Cooper, Suzy Quatro...

Let's Dance - musikaalissa tehdään aikamatkaa 70 - ja 80- lukujen rock- ja popmusiikkiin. Keskiössä on David Bowien ura 70-luvun Ziggy Stardustina aina 80 - luvun läpimurtohitteihin. 70 - luvulla myös Alice Cooper aloitti teatterilliset rock-shownsa. Alice Cooper ja David Bowie kilpailivatkin suosiosta keskenään. Musikaalissa loistavat myös ajan muut suursuosikit kuten Sweet, Rubettes ja Kate Bush.

Tarina lähtee liikkeelle, kun kaksi suomalaista liikemiestä matkustaa Lontooseen. He joutuvat yllättäen kommelluksiin, ja sen myötä aikamatkalle menneisyyteen Bowien ja muiden tähtien maailmaan. Luvassa on fantasiaa ja realismia yhdistelevä hulvattoman hauska show. Musikaalissa on upeita kappaleita, pukuloistoa ja tansseja.

Esityksessä kuullaan mm.: Starman, Life on Mars, Space Oddity, Ziggy Stardust, Golden Years, Heroes, Modern love, China Girl, Let’s Dance, Wig Wam Bam,I'm eighteen, Poison, Dancing in The Street, Wuthering Heights…

Ziggy Stardust: Idols-voittaja Ari Koivunen

David Bowie: Miro Honkanen

Muissa rooleissa mm: Ari Myllyselkä, Matthau Mikojan, Elisa Lairikko, Ariana Vähätiitto, Jussi Ojanen, Tero Tanhuanpää ja Juha Kinnunen.

Ohjaus: Petri Lairikko

Käsikirjoitus: Katariina Leino

Puvustus: Kaija Serpentiini ja Inka Hahto

Maskeeraus: Iina Rajamo ja Sonja Kaan

Koreografi: Irina Kabanov

Kapellimestari: Jussi Ojanen

UUTUUSMUSIKAALI: LET' S DANCE!


Esitteet

Kanta-asiakasesite

Musiikkiteatteri Palatsin kanta-asiakkaana hyödyt lukuisista eduista ja kuulet ensimmäisenä kuulumisia kulissien takaa.
Selaa esitettä »
pdf-tiedosto »

Kevään 2017 Kausiesite

Lue tästä Kevään Uutuuksista
pdf-tiedosto »