MUSIIKKITEATTERI AKATEMIA JA MUSIIKKITEATTERIKOULU STAGE

28.01.2015 » SUOMEN MUSIIKKITEATTERI AKATEMIA

Musiikkiteatteri Akatemia on ammattiiin ohjaava päiväkoulu näyttelijöiksi, laulajiksi ja show-esiintyjiksi aikoville.Koulumme nauttii Kelan opintotukea. Akatemiassa annetaan opetusta 1.9. - 31.5. välisenä aikana klo 9.00. - 15.45. Oppilaaksi voivat hakea kaikki 16. vuotta täyttäneet alasta kiinnostuneet nuoret ja aikuiset. Opinnoissa keskitytään syvällisesti näyttelijäntyön, laulun ja tanssin opetukseen huippuopettajien johdolla. Akatemian oppilailla on myös mahdollisuus päästä avustajiksi Palatsin omiin tuotantoihin.

Pääsykokeet lukuvuodelle 2017-2018 pidetään kesäkuun alussa.

Kysy lisää:elisa.lairikko@palatsiteatteri.fi.
Katso myös Musiikkiteatteri Akatemian omat sivut:http://suomenmusiikkiteatteriakatemia.blogspot.fi/

MUSIIKKITEATTERIKOULU STAGE

Stage on harrastuspohjainen iltakoulu kaikenikäisille! Tule kokemaan näyttelemisen, laulamisen ja tanssimisen iloa loistavien opettajien johdolla. Stagessa tutustutaan laaja-alaisesti musiikkiteatterin maailmaan. Näyttelijäntyön opettajan tunneilla leikitään draamaleikkejä, tehdään improvisaatioharjoituksia ja opitaan eläytymään rooliin. Laulunopettajan tunneilla opitaan musiikkiteatterin lauluilmaisua ja harjoitellaan kappaleita esitettäväksi. Tanssinopettajan johdolla harjoitellaan musikaaleihin sopivia tanssikuvioita ja liikeilmaisua. Palatsin tähtivierailijat pitävät myös tunteja ja kertovat omasta työstään. Oppiminen huipentuu lukuvuoden aikana valmistettavaan esitykseen, joka esitetään Musiikkiteatteri Palatsissa.

Lue lisää nettisivuiltamme osiosta KOULU, http://teatterikoulustage.blogspot.fi/ tai kysy:elisa.lairikko@palatsiteatteri.fi.


MUSIIKKITEATTERI AKATEMIA JA MUSIIKKITEATTERIKOULU STAGE

MUSIIKKITEATTERI AKATEMIAN OMAT SIVUT

Esitteet

Kanta-asiakasesite

Musiikkiteatteri Palatsin kanta-asiakkaana hyödyt lukuisista eduista ja kuulet ensimmäisenä kuulumisia kulissien takaa.
Selaa esitettä »
pdf-tiedosto »

Kevään 2017 Kausiesite

Lue tästä Kevään Uutuuksista
pdf-tiedosto »