Queen-musikaali CHAMPIONS

Queen-musikaali CHAMPIONS, SMGO III

Queen-musikaali CHAMPIONS

HUOM! KATSO KIERTUEPAIKKAKUNNAT JA ESITYKSET SIVULTA: http://palatsientertainment.fi/palatsiteatterin-kevatkiertue-2017/

Queen -musikaali Champions on vaikuttava Queen-yhtyeen tarinaan perustuva näytelmä. Champions on uusi esitys Show Must Go On -musikaalista, jonka ovat nähneet jo 90 000 innostunutta katsojaa. Champions -musikaalissa voit kokea entistä suuremman Queen-spektaakkelin. Mukana on uusia esiintyjiä, pukuja ja tanssijoita sekä show-numeroita. Tämä on nähtävä!  Freddie Mercurymme saa yleisön yhä uudestaan hurraamaan seisaallaan.

Musikaalissa koetaan Queen-yhtyeen tarina sekä suomalaisen Bohemians-bändin hulvattomia seikkailuja maailmalla.

Championissa kuullaan Queenin suurimmat hitit kuten I Want It All, Bohemian Rhapsody, We Are The Champions, Show Must Go On, Under Pressure ja paljon muuta.

Pääosissa
Dimitri Keiski
Elisa Lairikko
Miro Honkanen/ Aapo-Matti Puhakka
Ari Myllyselkä/ Pete Hiltunen
Simo Stenman
Jussi Ojanen/Erik Valkama
Tero Tanhuanpää/ Klaus-Erik Wirzenius
Christian Lairikko

 

Käsikirjoitus: Katariina Leino
Ohjaus: Petri Lairikko
 

 

  ------------------------------------------------------------------------

 

LUE LISÄÄ DIMITRI KEISKISTÄ FREDDIE MERCURYNÄ


Musiikkiteatteri Palatsissa nähdään 21.2. alkaen Freddie Mercurynä loistava Dimitri Keiski.
Lahjakas 35 - vuotias Dimitri on juuriltaan suomalainen ja asuu Tukholmassa. Hän on voittanut Swedish True Talent kilpailun Ruotsissa vuonna 2011. Ruotsin kansa äänesti suomalaistaustaisen Dimitrin voittajaksi ja hän tuli kuin myrskyn lailla suosituksi. Vuonna 2012 hänet valittiin Ruotsissa Vuoden Nuoreksi Romaaniksi ja Vuoden Ruotsinsuomalaiseksi.
True Talent kilpailussa Dimitrin kilpailukappaleina oli mm. Queenia. Kilpailun jälkeen yksi maailman suurimmista satelliittikanavista kutsui Dimitrin esintymään, ja hän lauloi 800 miljoonalle tv-katsojalle.
Nyt Dimitri asuu myös Suomessa ja luo täälläkin uraa. Dimtiri on tehnyt useita levyjä, viimeisimpinä levyinään "Gypsys Heart" ja suomenkielinen "Karhu".