TIEDOTE:

TOIMINTA LAAJENEE ENTISESTÄÄN!

Musiikkiteatteriesitysten käsikirjoittajan Katariina Leinon käsikirjoittamat musikaalit leviävät syksyn
2017 aikana entistä laajemmalle Suomessa.

Katariina Leino on tehnyt käsikirjoitustensa tekijänoikeuksista yksinoikeussopimuksen Capitalo Oy:n kanssa, joka vastaa esitysten järjestämisestä 5.3.2017 alkaen.

Capitalo Oy aloittaa välittömästi musiikkiteatteriesitysten uuden liiketoimintasuunnitelman mukaisen liiketoiminnan kasvattamisen. Syksyn 2017 esityksille on tehty alustavia varauksia, joista uusina paikkakuntina ovat mm. Espoo, Kerava, Järvenpää, Hyvinkää Vantaa, Rauma, Kokkola.

Tampereella esitykset jatkuvat normaalisti kevään aikana ja kiertue-muotoisena yhteensä 14 eri paikkakunnalla.Keväällä 2017 uusina vierailupaikkakuntina ovat mm. Ylivieska, Kouvola, Iisalmi. Kevään ohjelmistossa on 7 eri esitystä: Autiotalossa, Ihan tuuliajolla, Queen -musikaali Champions, ABBA Dancing Queen, Badding -musikaali Paratiisi ja Let’s Dance -musikaali.

”Olen todella iloinen sopimuksesta, joka samalla mahdollistaa valmistautumisen 1-2 uuteen produktioon.Yritän saada ne ensi-iltaan vuoden parin sisällä”, sanoo käsikirjoittaja Leino.

Leinon käsikirjoittamia musiikkiteatteriesityksiä on nähnyt jo liki puoli miljoonaa katsojaa. Vuodesta 2008 käsikirjoituksia eri esityksille on tehty 20 kappaletta ja uusia suunnitellaan. Produktiot työllistävät 40-50 freelance-taiteilijaa jatkuvasti ja laajentumiseen tarvitaan kolmannes lisää.

”Musiikkiteatterin esityshistoria, nähdyt esitykset loistavine taiteilijoineen ja katsojamäärät mahdollistavat oikein suunniteltuna ja keskittymällä taiteellisesti sekä taloudellisesti ydinosaamiseen, kannattavan ja katsojia kiinnostavan liiketoiminnan. Haluamme omalta osalta tuoda vakautta ja talouspuolen osaamista tähän konseptiin. Yksi yrityksemme tärkeä arvo on varmistaa taiteilijoiden työpaikat”, sanoo Jon Gorschelnik, Capitalo Oy:n hallituksen puheenjohtaja ja lisää ”The Show Will Go On!

Kotisivuillamme www.palatsiteatteri.fi ja www.palatsientertainment.fi on päivitetty esityskalenteri sekä Tampereen esityksille että kiertueelle. Syksyn esityskalenteri tullaan julkaisemaan pian.

 

 

 

 

 

KEVÄÄN 2017 UUTUUS!

WE ROCK!
Heavyrock NightEnsi-ilta la 21.1.2017 klo 17

RAINBOW, DIO, WHITESNAKE, SCORPIONS, DEEP PURPLE...
TIUKKA JA MUKAANSATEMPAAVA SHOW, JOKA EI JÄTÄ KETÄÄN KYLMÄKSI! HEAVIEST GIG EVER!


Lavalla kaikkein kovimmat esiintyjät, mm. DIMITRI KEISKI, ARI KOIVUNEN, JP LEPPÄLUOTO, JUKI LEWIS, MATTHAU MIKOJAN ja ELISA LAIRIKKO sekä Jussi Ojasen johtama Heavyrockband.

We Rock on tajunnanräjäyttävä show huipppuartisteineen, tanssijoineen, pukuineen ja valoineen. Tule nauttimaan kaikkien aikojen parhaimmista heavybiiseistä!

Artistit: Dimitri Keiski, Ari Koivunen, J.P. Leppälluoto, Juki Lewis, Matthau Mikojan ja Elisa Lairikko
Kapellimestari: Jussi Ojanen
Tanssijat: Elisa Larikko ja Ariana Vähätiitto
Puvustus: Inka Hahto
Koreografia: Irina Kabanov
Valosuunnittelu: Pekka Rahko
Äänisuunnittelu: Kalle NurmiC

------------------------------------------------------------------------

Rock-Aikamatka:

LET'S DANCE-MUSIKAALI

 

ENSI-ILTA 9.9.

mm. David Bowie, Alice Cooper, Sweet...

Let's Dance - musikaalissa tehdään aikamatkaa 70 - ja 80- lukujen rock- ja popmusiikkiin. Keskiössä on David Bowien ura 70-luvun Ziggy Stardustina aina 80 - luvun läpimurtohitteihin. 70 - luvulla myös Alice Cooper aloitti teatterilliset rock-shownsa. Alice Cooper ja David Bowie kilpailivatkin suosiosta keskenään. Musikaalissa loistavat myös ajan muut suursuosikit kuten Sweet, Rubettes ja Kate Bush.
Tarina lähtee liikkeelle, kun suomalaiset veljekset lähtevät palkintomatkalle Lontooseen. He joutuvat yllättäen kommelluksiin, ja sen myötä aikamatkalle menneisyyteen Bowien ja muiden tähtien maailmaan. Luvassa on fantasiaa ja realismia yhdistelevä hulvattoman hauska show.  Musikaalissa on upeita kappaleita, pukuloistoa ja tansseja.

Esityksessä kuullaan mm.:
Starman, Life on Mars, Space Oddity,  Ziggy Stardust, Heroes, Modern Love, China Girl, Let’s Dance, Wig Wam Bam, Hello Hooray, Billion Dollar Babies, School'sOut, Sugar Baby Love, Wuthering Heights…

Bowie 70 -luvulla: Ari Koivunen

Bowie 80 -luvulla Miro Honkanen

Muissa rooleissa mm: Ari Myllyselkä, Matthau Mikojan, Elisa Lairikko, Ariana Vähätiitto, Jussi Ojanen, Tero Tanhuanpää ja Juha Kinnunen.

Ohjaus: Petri Lairikko

Käsikirjoitus: Katariina Leino

Puvustus: Kaija Serpentiini ja Inka Hahto

Maskeeraus: Iina Rajamo ja Sonja Kaan

Koreografi: Irina Kabanov

 

 

  ------------------------------------------------------------------------

Kevään 2017 ESITE NYT NÄHTÄVISSÄ!
Nyt Palatsin esite myös verkossa luettava versiona.

  ------------------------------------------------------------------------

AUTIOTALOSSA-MUSIKAALI

Ensi-ilta 22.1.

Uusi musikaali kertoo 80-luvun rock-ilmiöstä Suomessa, jolloin Dingo aiheutti maanlaajuisen hysterian, ja samaan aikaan esiin ponnahtivat Yö, Mamba ja Eve ’Suomen Liverpoolista’. Dingon synnyttämä hysteria vaikutti laajasti myös muiden bändien ihannointiin kuten Popedaan, joka sai ensikertaa kokea hysteerisesti kirkuvan ja hiuksia repivän yleisön.

Esityksessä käydään läpi Dingon ja Yön valtava nousu suosioon, Mambaa ja Eveä unohtamatta.  Musikaalissa kuullaan myös Popedan upeimpia hittejä.

Tarinan keskiössä on tamperelainen perhe, joka on musiikillisesti jakautunut kahteen leiriin: perheen naisiin, jotka fanittavat Dingoa ja muita porilaisia yhtyeitä sekä perheen miehiin , jotka uskovat Popedaan ja manserockin voimaan. Siitä lähtee tarina, josta ei vauhtia ja huumoria puutu!

Pääosissa nähdään Idols - voittaja ja Amoralin laulaja Ari Koivunen, Charon - yhtyeestä tuttu J.P. Leppäluoto ja tietenkin Palatsin omat huikeat tähdet Miro Honkanen ja Ari Myllyselkä. Naispääosissa ovat Palatsin useista musikaaleista tutut Elisa ja Sonja Lairikko sekä huippubändi!

 • Neumann: Ari Koivunen

 • Olli Lindholm: Miro Honkanen

 • Pate Mustajärvi: J.P. Leppäluoto

 • Eve: Miro Honkanen

 • Tero Vaara: Ari Myllyselkä

 • Leila: Elisa Lairikko

 • Laila: Sonja Lairikko

 • Pasi: J.P. Leppäluoto

 • Ulpu: Miro Honkanen

 • Veikko: Ari Myllyselkä

 • Ohjaus: Petri Lairikko

 • Käsikirjoitus: Katariina Leino

 • Puvustus: Kaija Serpenttiini ja Inka Hahto

 • Maskeeraus: Niina Kivimäki

 • Koreografi: Irina Kabanov

Bändi: Jussi Ojanen (kitara) , Tero Tanhuanpää (basso), Jimi Hautamäki (rummut), Juha Kinnunen (koskettimet ja kitara)

 


 ------------------------------------------------------------------------

Kevään uutuusmusikaalin ensi-ilta 29.1.2015

Tutustu Palatsin uusiin tiloihin ja I Wanna Rockiin

I WANNA ROCK!

Roudari Mansesta Maailmalla

I Wanna Rock on komediallinen rock-musikaali. Musikaali kertoo tamperelaisesta roudarista Villestä, Nääs-Villestä, joka työskentelee Pelle Miljoona -yhtyeessä. Ville uneksii kuitenkin suuremmista ympyröistä. Hän karkaa Andy McCoyn ja Hanoi Rocksin kanssa Tukholmaan, Englantiin, Japaniin ja Jenkkeihin. Nääs-Villen kiertueelta ei kommelluksia tule puuttumaan. Miten Ville selviytyy maailmalla, hän kun puhuu vain tampereen kiältä? Kiertueellaan Ville kohtaa lukuisia huippubändejä kuten Whitesnaken, Twisted Sisterin, Guns N’ Rosesin ja Mötley Crewn Lopulta kuitenkin reissaaminen alkaa tuntua raskaalta ja reissussa rähjääntynyt Ville palaa Suomeen, ja löytää itsensä...

Musikaalissa kuullaan mm. kappaleet: Moottoritie on kuuma, Up Around The Bend, Here I Go Again, I Wanna Rock, Jump, Don't Stop Believing, Welcome To The Jungle ja monet monet muut.

Ville, roudari: Ari Myllyselkä
Mirkku, Villen tyttöystävä: Elisa Lairikko
Pelle Miljoona: Miro Honkanen
Andy McCoy: Miro Honkanen
Mike Monroe: Ari Koivunen
Sam Yaffa: Tero Tanhuanpää
Guns N’ Roses, Axl Rose: Ari Koivunen
Twisted Sister, Dee Snider: Jussi Ojanen
Journey, Steve Perry: Ari Koivunen
Nasty Suicide: Jussi Ojanen
Razzle: Jani Auvinen/Ville Siurulainen
Joan Jett: Sonja Lairikko
Toimittaja: Sonja Lairikko
Whitesnake, David Coverdale: Ari Koivunen
Mötley Crew, Vince Neil: Miro Honkanen
Bob, tuottaja: Ari Myllyselkä
Sari, Mirkun ystävätär: Sonja Lairikko

Taustalaulajat, tanssijat, bändärit: Karoliina Beirad, Jenni Vainionpää, Linda Peltomäki ja Anna Hellsten.
Kapellimestari: Jussi Ojanen
Koreografi: Irina Kabanov
Maskeeraus: Niina Kivimäki

Katso Aamulehden video lehdistötilaisuudesta
 ------------------------------------------------------------------------

Ihana illallinen ja upea esitys saman katon alla! Katso video Palatsilta: www.youtube.com/watch

Palatsiteatteri

Palatsiteatteri on Suomen suurin ja komein ravintolateatteri, jossa yhdistyvät huipputason musikaalit, showt ja konsertit sekä korkeatasoiset ravintolapalvelut. Palatsi tuottaa vuosittain neljä omaa esitystä. Palatsi pyörittää myös legendaarista Yo-talon konserttiareenaa, baareja ja yökerhoa. Yo-talon keikat, konsertit ja disco toimivat samassa kaupunkipalatsissa Palatsiteatterin kanssa, aivan Tampereen ydinkeskustassa osoitteessa Kauppakatu 10.

On hienoa toimia historiallisesti arvokkaassa tilassa, jonka koristeellisuus luo Palatsin jäljittelemättömän tunnelman. Teatteri toimii Gustav Nyströmin vuonna 1901 suunnittelemassa tilassa, joka edustaa wieniläisjugendia. 

Tärkeä osa Palatsiteatterin toimintaa ovat erilaisten yksityistilaisuuksien järjestäminen. Tilan muunneltavuus, huipputekniikka sekä ravintolan palvelut mahdollistavat haastavienkin tilaisuuksien toteuttamisen. Palatsissa voidaan järjestää asiakkaiden toiveiden mukaan räätälöity kokous-, seminaari- tai juhlatilaisuus, joka voi huipentua musikaali - tai show-esitykseen.

Palatsilla on Hämeenkadulla trendikäs Music Bar Palatsi, Teatterin Grilli ja Stand Up Kellari, jossa on ohjelmaa viikottain. Ne mahdollistavat hienot puitteet pienempien kokousten ja juhlatilaisuuksien järjestämiseen.

Palatsin omalla sisäpihalla toimii Tampereen Uusi Kesäteatteri, joka on ravintolakesäteatteri aivan Tampereen sydämessä. Palatsi on pyörittää myös Seinäjoen Kesäteatteria Törnävänsaaressa luonnonkauniilla paikalla. 

Palatsissa toimii Musiikkiteatterikoulu Stage, jossa annetaan ikäryhmittäin opetusta näyttelemisessä, laulussa ja tanssissa. Päivisin opetusta antaa Musiikkiteatteri Akatemia. Akatemia on ammattiin valmistava päiväkoulu näyttelijöiksi, show-esiintyjiksi ja artisteiksi aikoville. 

Palatsiteatterin taustalla ovat taiteilijapariskunta Katariina Leino ja Petri Lairikko. Kirjailija Katariina Leino toimii taiteellisena johtajana ja teatteriohjaaja-näyttelijä Petri Lairikko toimii toimitusjohtajana. 

 

-----------------------------------------------------------------------

Tästä Palatsin Kummituksen blogiin

------------------------------------------------------------------------

Puhelinmyynti avoinna ma-la klo 8-21 ja su klo 10-18, puh. 0600 550 108 (1,96€/min+pvm).

Liput Ticketmasterista: www.ticketmaster.fi

 

 

Esityskalenteri

Esitykset maaliskuussa 2017»
Tulevat esitykset, valitse kuukausi /
Pienennä

Tilaa Uutiskirje 

Klikkaa tästä ja odota hetki lomakkeen latautumista.

 
 Liput kannattaa ostaa kaikista Lippupalvelun myyntipisteistä
esim. Sokokselta ja Stockmannilta. Niistä on hyvä lunastaa myös ennakkoon varatut liput.
 
Ryhmiä palvelee ryhmamyynti@palatsiteatteri.fi tai 044 4366713
 

 

Ohjelmistopalvelu

Voit tilata tilaisuuksiisi ohjelmaa Palatsista: musikaalit, showt, tähtinäyttelijät, huippuartistit, stand up -koomikot... Räätälöimme juuri Sinulle sopivan ohjelman.

Ota yhteyttä: 
petri.lairikko[at]palatsiteatteri.fi

palatsientertainment.fi/