Pienennä

Katsojapalautetta

Katsojapalautetta

Pienennä

AUTIOTALOSSA-ROCKMUSIKAALI:

- Iso kiitos! Huikeat roolisuoritukset, taitavat muusikot ja mestarillinen käsikirjoitus & ohjaus takasivat kaikin tavoin liikuttavan aikamatkan Suomi-ilmiöiden 80-luvulle, ja koko esitys teki kunniaa suurelle persoonalle, elävälle legendalle Neumanille, joka on sen todella ansainnutkin.

- Suosittelen, aivan huikea show!

- Oli kyllä niin loistava esitys, että tekis mieli tulla uusiks!

- Oltiin kattomassa ja tykättiin kovasti, Pohjanmaan porukka kiittää.

- Oli kyllä niin hyvä esitys, olis kuunnellu ja kattonu viälä pirempähänkin.

- Ari on ilmiömäinen Neumann! Todella hieno ja koskettava suoritus laulajamestarilta!

 

Remu & the Hurriganes:
"Näiden äijien jaloissa eivät Hurriganes bootsit purista. Sen todistaa myös hyväksyvästi vislaava ja aplodeeraava yleisö."
 

Laulavat Sadepisarat:
Kiitoksemme Teillle kaikille kun saimme olla mukana upeassa musikaalissa (yleisössä). Tempauduimme niin mukaan, että välillä tuntui siltä kuin olisimme olleet lavalla steppailemassa:-) Upea esitys, kertakaikkiaan Annamme viisi *****(tähteä) !
 

Me and My Bodyguard
"Sanattomaksi veti, uskomaton elämys katsoa ja kuulla lahjakkaiden laulajien tulkintoja! Tämän parempaa ei voi olla. Suosittelen ERITYISEN VAHVASTI että menette katsomaan ko esitystä."

"Me And My Bodyguard oli aivan upea esitys ja kaikki laulajat lauloivat loistavasti. Laura Voutilainen mukaan lukien. Kannattaa mennä ehdottomasti katsomaan kaikkien tämä esitys!"

"Kannattaa ehdottomasti mennä! Huippuhyvä esitys ja tunnelma!"

"Laura on kyllä HYVÄ!"
 

Vaippaikäisestä asti Queeniä kuunnelleena minut houkuteltiin väkisin tällaiseen Freddie-vainaan rienaukseen mukaan. Ennen alkua vähän pelotti ja hirvitti, että kauankohan tämä kestää ja että tajuaakohan nämä amatöörit minkälaisen asian kanssa ovat tekemisissä :D. Nooh, täytyy kyllä näin jälkeenpäin myöntää, että unohtakaa kaikki ennakkoluulot (joihin ymmärrettävästi on syynsä) ja menkää katsomaan tämä show! Tämän Freddien näkeminen lavalla nimittäin on oikeasti elämys!
 

Posketonta menoa, kiitos taas!
 

Show Must Go On:
Sanat eivät riitä kuvailemaan, kuinka paljon pidimme esityksestä, joka oli meidän kaikkien mielestä parasta, mitä olemme Suomessa nähneet. Jokainen kuunteli ja katsoi ällistyneenä Kimmo Blomin suoritusta. Eikä kukaan muukaan esiintyjistä ollut sen huonompi. Tämä oli esitys, jossa ei ole heikonta lenkkiä ja aika meni kuin siivillä.
 

Blues Brothers:
Oli ilo katsoa kuinka esiintyjät antoivat kaikkensa ja saivat yleisön mukaan esitykseen.
 

Remu & the Hurriganes:
"Honkanen hakkaa pönttöä idolinsa roolissa, ja sen kuulee selkäytimessä. Verbaalikko Aaltosen puhetyyli ja omaperäinen slangi putoilevat Honkaselta kuin itsestään."
 

Me And My Bodyguard oli aivan upea esitys ja kaikki laulajat lauloivat loistavasti. Laura Voutilainen mukaan lukien. Kannattaa mennä ehdottomasti katsomaan kaikkien tämä esitys!
 

Punainen Mylly:
Kaija Serpentiinin suunnittelema upea, värikäs puvustus tulee suoraan muodin mekasta.
 

Simply the Best:
Yleisö saa todistaa sellaista hittitykitystä, että oksat pois.
 

Blues Brothers:
Blues Brothers oli hienosti toteutettu ja ravintolasali todella idyllinen ja hieno. Omistajapariskunnalle terveiset ja onnittelut hienosta liikeideasta. KIITOS!
 

Remu & the Hurriganes:
Tuhannet kiitokset eilisestä esityksestä Peacockissa Remu ja Hurriganes. Täytyy sanoa, että esitys oli täyttä rautaa! Olen nauranut vielä seuraavana päivänäkin Remun kommenteille Albert Järviselle jne...
Harvoin esiyksissä on tällaisia juhlahetkiä kuin eilen!

 

Kannattaa ehdottomasti mennä! Huippuhyvä esitys ja tunnelma!
 

Teillä on todella upea paikka! Olimme katsomassa Abba-showta 8.3. Ruoka oli hyvää. Parasta
showssa olivat naiset, naislalulajat sopivat rooliinsa, tanssijat olivat hyviä ja akrobaatti loistava!
 

Simply the Best:
Marika Krook on aivan täydellinen Tina Turner, seksikäs ja sähäkkä ja mitä laulua!! Uskomatonta!!
 

Show Must Go On:
Olimme juuri porukalla katsomassa SMGO esitystä ja täytyy sanoa, että koskaan en ole Suomessa nähnyt mitään näin hienoa! Freddie Mercuryn rooliin oli valittu kerrassaan upea esiintyjä. Pakko oli ihan laulaa mukana, kun eläytyi esityksiin niin täydestä. Mahtava kokonaisuus!
"Kimmo Blom on täydellinen Freddie! Ja Miro Honkanen takuuvarma... Aivan sama mitä esittää... Tykkään!!! Muistan hänet jo Seinäjoen ajoilta ja hänen Elviksensä on aivan yhtä huippuluokkaa kuin tämä Blomin esitys!!!"

 

Kiitos upeasta päiväesityksestä. Kimmo on suvereeni ja otti taas lavan haltuun. Hieno esitys koko porukalta ja tunnelma oli katossa! Menkää ihmeessä katsomaan jos jos vielä ette ole käyneet.
 

No huhhuh! Kyllä oli Me And My Bodyguard ihan huikea ja paras tähänastisista esityksistänne! Annan kyllä viisi tähteä! Esityksen tempo oli hyvä ja lauluosuudet ihan huippuja.